Vindere af 2016 Skoll Awards for Social Entrepreneurship2016 Skoll Awards for Social Entrepreneurship

 

Skoll Foundation har netop offentliggjort de 6 vindere af 2016 Skoll Awards for Social Entrepreneurship. De 6 sociale iværksættere og deres organisationer modtager priser på Skoll World Forum for Social Entrepreneurship d. 14. april i Oxford.

 

 

The Skoll Awards belønner forandrings ledere, hvis organisationer er med til at ændre status quo og skabe positive forandringer i stor skala – og som har lyst til at skabe endnu større effekt.

 


Dette års sociale entreprenører har udviklet nye løsninger for at standse køns-baseret vold; som kan afsløre, standse og forebygge krænkelser af menneskerettigheder; give magten over loven tilbage til mennesker der lever uden for loven og udenfor dens beskyttelse; befri uretmæssigt fænglsed; og støtte iværksættere der arbejder med sundhed og redder liv fra dør-til-dør.

 

De 6 vinderes organisationer modtager hver 1,25 millioner dollars i investeringer til at opskalere deres arbejde og øge deres effekt. Vinderne får samtidig adgang til Skoll Foundations globale netværk af visionære ledere og innovatorer, der alle arbejder med at løse nogen af de største globale udfordringer i vores tid.

 

Vinderne af 2016 Skoll Awards for Social Entrepreneurship er:
Vivek Maru fra Namati  

Oren Yakobovich fra Videre  

Mallika Dutt og Sonali Khan fra Breakthrough  

Chuck Slaughter fra Living Goods  

og

Bryan Stevenson fra Equal Justice Initiative  

 

Læs mere: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981