Unlocking the potential of the social economy for EU growth

 

Det italienske formandskab for EU organisere en offentlig online høring og international event om socialøkonomis rolle i forhold til vækst i Europa d. 17.-18. November 2014 i Rom. Socialøkonomi er en af prioriteterne for det italienske regering under det halvår, hvor den har formandskabet i EU.

 

Den italienske regering vil gerne bidrage til at formulere den europæiske dagsorden på dette felt, og derfor afholder den en todages høring ,”Unlocking the potential of the social economy for EU growth”, i Rom d. 17.-18. November 2014 i Rom.

 

For at begivenheden kan blive en succes er det vigtigt at så mange personer og organisationer som muligt, derfor er man meget velkommen til at hjælpe den italienske regering med at sprede information om eventen til sit netværk.
For at facilitere dialog og debat på en transparent og involverende måde, er den offentlige høring åben for alle, som er interesseret udviklingen af socialøkonomi i Europa.

 

Alle interesserede kan bidrage ved at udfylde dette skema , som med tanker, ideer og forslag kan sendes via email til: socialeconomnyrome2014@lavoro.gov.it indtil d. 15. september.

 

Alle bidrag anvendes som basis for den debat som vil finde sted ved eventen i Rom d. 17.-18. November 2014.

 

Læs mere: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981