Tværfaglig konference: "Innovation, transformation and sustainable futures in Africa"  

 

Den tværfaglige konference "Innovation, transformation and sustainable futures in Africa" i Senegals hovedstad Dakar 1.-4. juni 2016 vil sætte fokus på innovation, bæredygtighed og social og kulturel forandring med afsæt i det afrikanske kontinent.

 

Konferencen er arrangeret som et samarbejde mellem American Anthropological Association (AAA) og African Studies Association, og værtskabet for Dakar-konferencen deles mellem Social Science Research in Africa (CODESRIA) og West African Research Center (WARC).

 

Konferencen vil undersøge og debattere hvordan innovation, iværksætteri og kulturel kreativitet er med til at skabe forandring og bane vejen for en bæredygtig fremtid - politisk, socialt, økonomisk og miljømæssigt - for det afrikanske kontinent og for verden generelt.
De fire konference-dage vil byde på forelæsninger, oplæg, workshops og paneldebat med repræsentation fra en lang række lande og en bred vifte af faglige discipliner, og en del af konferencens indhold vil blive live-streamet for at inkludere et større deltagerfelt.

 

Læs mere på konferencens hjemmeside: http://africanstudies.org/dakar-2016

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981