The Social Enterprise World Forum 2015The Social Enterprise World Forum 2015

 

The Social Enterprise World Forum 2015 finder sted i Milano i Italien d. 1.-3. Juli 2015.

 

The Social Enterprise World Forum (SEWF) er en international begivenhed, hvor socialøkonomiske virksomheder og interesserede i feltet har mulighed for at mødes og diskuterer politik, praksis samt lærer fra hinanden og netværke.


Antallet af deltagere i The Social Enterprise World Forum har været stødt voksende fra år til år, og publikum og tæller repræsentanter fra forskellige organisationer, lokale projekter, større socialøkonomiske virksomheder samt fra den offentlige og private sektor.

 

2015 udgaven af SEWF i Italien er det 8. Forum i rækken, og det er 2 gang eventen afholdes i Europa siden lanceringen i 2008 i Edinburgh. Åbningsdagen afholdes i Milan Expo´s Auditorium og de følgende dage på IULM University, hvor der også vil være et marked for socialøkonomiske virksomheder, et ”speakers corner” for socialøkonomiske virksomheder og masser af plads til networking. Både frø og efter eventen er der mulighed for at deltage i studieture til italienske socialøkonomiske virksomheder.

 

Åbningsdagen byder på oplæg og debat omkring emnet ”The Evolving Landscape of Social Enterprise in Italy”

 

Dag 2 er emnet ”Social Enterprises: a deep and enduring social impact” ligeledes med debat, mini sessions, panel debat oplæg.

 

Dag 3 er emnet ”International Development and the Emerging Role of Social enterprise” med debat og endelig afsluttes med plenum hvor emnet er ”Youth and Social Enterprise: give us some space please (or get out of the way!) ”

 

Læs mere: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981