The SEED Africa Symposium 2015


 

The SEED Africa Symposium er et internationalt forum for vidensdeling og erfaringsudveksling, etablering af partnerskaber og udvikling af løsninger, der kan stimulere vækst i socialt- og økologisk entreprenørskab. 

Det er i år 10. gang at The SEED Africa Symposium afholdes, og  d. 9.-10. september i Nairobi i Kenya.

 

SEED is a global partnerskab for aktiviteter omkring bæredygtig udvikling og grøn økonomi. Det er etableret i 2002 ved ”World Summit on Sustainable Development” i Johannesburg af FN´s Miljøprogram, FN´s Udviklingsprogram og ”International Union for the Conservation of Nature”. SEED arbejder for at stimulere og støtte innovative, små og lokalt funderede virksomheder, som integrerer sociale og miljømæssige hensyn i deres forretningsmodel. SEED´s årlige symposier er del af SEED´s indsats for at styrke en grøn økonomi på græsrodsniveau.
Læs mere om SEED her 

 

The SEED Africa Symposium er den største begivenhed omkring socialt- og økologisk entreprenørskab i Afrika, og er støttet af en lang række partnere. Symposiumet har en unik tilgang, som understreger samarbejde på tværs af sektorer samt at lærer fra ligesindede.
Begivenheden samler ca. 500 iværksættere, virksomhedsledere, politikere, mennesker fra finanssektoren og praktikere, for at de i fællesskab kan skabe et velfungerende økosystem for socialøkonomiske virksomheder og virksomheder med fokus på økologi.
Temaet for dette års symposium er ”Building Bridges for Impact”, så deltagerne vil i de to dage symposiet varer forsøge at finde måder at skabe nye broer på, som kan være med til at forstærke effekten for socialøkonomiske virksomheder og virksomheder med fokus på økologi.

 

Ud over det årlige symposium afbejder SEED også gennem SEED Awards på at hjælpe sociale- og økologiske iværksættere med startkapital og kompetenceudvikling.

 

Læs mere om SEED Africa Symposium: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981