The Global Good Fund Fellowship

 

The Global Good Fund arbejder med ledelsesudvikling og etableret af og virker for sociale entreprenører.

 

Fonden identificerer ledere med stort udviklingspotentiale og styrker deres succes gennem anvendelse af anerkendte metoder.

 

Fondens arbejder ud fra ideen om at den bedste strategi er at løse komplekse sociale problemstillinger i verden er at skabe gode ledere. Som en del af den indsats kører fonden et forløb, ”The Global Good Fund Fellowship Programe”. Det er et 15 –måneders program som arbejder med ledelsesudvikling for sociale entreprenører fra hele verden. Et netværk af ligesindede , sektor ekspertise og målrettet finansiel støtte.
Fonden støtter sine ”Fellows” (deltagere i programmet) i deres naturlige miljø gennem et 360 graders ledelsesvurderingsværktøj (det første af sin art), der har fået navnet ”360 MIRROR”. Det er udviklet specielt til sociale entreprenører og foretager en adfærdsbasseret vurdering af kompetencer og værdier som er associeret med store ledere.
Resultatet af vurderingen og samtaler med en konsulent fra Global Good Fund Leadership Development danner basis for en ledelsesudviklingsplan som senere kan blive implementeret med støtte fra en coach fra Global Good Fund Coach.

 

Fondens Fellowship program består af følgende elementer:
- 360 MIRROR
- En ledelsesudviklingsplan
- Coaching o Et årligt summit arrangement
- Målrettet finansiering
- Et emnebaseret netværk af ligesindede

 

Læs mere om Global Good Funds Fellowship Programe her 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981