The Designing for Social Innovation and Leadership CourseThe Designing for Social Innovation and Leadership Course

 

The Designing for Social Innovation and Leadership Course (DSIL) er et internationalt feltstudie og et fællesskab for iværksættere og forandringsagenter, der ønsker at skabe positive sociale forandringer. 

Initiativet er et samarbejde mellem Centre for Executive Education (CEE) of the United Nations Mandated University for Peace (UPEACE) og   organisationen Sarus, der arbejder med studenterudvekslingsprogrammer og er baseret i Cambodia.

 

DSIL studiet består af feltstudier og online undervisning med eksperter for at skabe en dynamisk læringsmiljø for kandidatstuderende, fagfolk og praktikere, som er interesseret i at skabe bæredygtig forandring rundt omkring i verden gennem socialøkonomiske virksomheder.
Studerende skal bl.a. udvikle deres egen forretningside, mens de møder partnere fra universitetsmiljøer, ledende socialøkonomiske virksomheder og fra iværksættermiljøet som sådan.

 

Via feltstudier får de lejlighed til på første hånd at opleve bymæssige udfordringer og problemstillinger mens undersøger bæredygtige udviklingsmuligheder.

 

DSIL studiet kører fra d. 18. august til d. 15. december online og i Thailand, Cambodia og på Filippinerne. 
Der er deadline for ansøgninger d. 11. maj 2015.

 

Læs mere om DSIL studiet: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981