Storyteller-in-Residence initiative

 

Ashoka, der er verdens ledende organisation for socialt entreprenørskab, har netop lanceret et programmet "Storyteller-in-Residence (STiR) initiative" for journalister, som vil fortælle historier (være "storytellers") for social forandring.

 

Ashoka har kørt programmet som et pilotprojekt i Tyskland de sidste tre år og vil nu rulle det ud i flere lande.
Der er tale om et globalt fellowship program, som tilbyder journalister korttids stipendiater for at tage tid ud til at skrive historierne om social forandring.

 

Ashoka mener at det er nøvendigt med en ny journalistisk tilgang, hvis man skal understøtte den store sociale forandring der er behov for. Og det vil oorganisationen gerne bidrage til gennem ”Storyteller-in-Residence (STiR) initiative".
Interesserede journalister kan søge lokale Ashoka kontorer senere på året med en detaljeret plan for, hvad de ønsker at opnå gennem programmet. Det kan bl.a. være forslag til historier om forslag til løsninger indenfor specielle områder, journalistisk innovation eller iværksætter ideer.

 

De journalister, der udvælges til programmet får til huse på lokale Ashoka kontorer, og udover at få mulighed for at realisere deres forslag bliver de også tilbudt et inspirerende og berigende program gennem hele fellowship-perioden.

 

Læs mere: Klik her!

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981