Status fra special minds - september 2017

 

18.09.2017

 

Hvad er status i de store danske socialøkonomiske virksomheder pt.? Direktør Allan Petersen fra special minds i Aarhus, giver her en kort status fra virksomheden pr. september 2017.

 

Special minds er et IT-konsulent hus, der leverer ydelser til erhvervslivet og kommunerne. Vi vil være det foretrukne valg, når der søges specialistkompetencer til løsning af opgaver, hvor der i særlig grad er brug for fokus, præcision, vedholdenhed, et udtalt analytisk blik og sans for kompleksitet.
Vi formidler viden om de særlige evner, mennesker med en autismeprofil eller lignende træk er i besiddelse af.
Ved at undersøge det, der skaber barrierer for den enkelte – skaber vi nye muligheder.

 

Vi er i skrivende stund tilknyttet 189, heraf 23 konsulenter, til vore kontorer 4 steder rundt i landet. I de sidste årringe har vi mærket stor fremgang og efterspørgsel på vores tilgang og vore ydelser.
Vores stærke arbejdsmarkedsrettede tænkning og tilgang til Særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse (STU) og beskæftigelsesrettede forløb, høster anerkendelse i kommunerne.
Alle vore medarbejdere er i gang med løbende kompetence løft, der kan sikre kvaliteten af vores arbejde fremadrettet. Konsulenterne er alle blevet ISTQB certificeret, så vi sikre at når vi siger vi kan løfte opgaverne, er der en anerkendt certificering bag.
Derved sikrer vi at der er en anerkendt certificering bag når vi siger vi kan løfte opgaverne. Samtidig sikres øget trivsel ved at der fokus på efteruddannelse og opkvalificering.

 

De gode historier er mange og det kan være svært at vælge dem ud. Vi har en del unge som er stoppet i vores STU for at fortsætte i ordinære skole forløb. Dette er en fantastisk udvikling som vi forventer fortsætter. Der er sat fokus på at man skal have kompetence givende beviser på det man kan, og dermed have flere lodder i arbejdstombolaen med gevinst på. Dette bliver også afspejlet i nogle af de nye tiltag der bliver lanceret i slutningen af 2017 og starten af 2018. Vi håber også at kunne afslutte 2017 med endnu en Gazelle. (special minds er blevet Gazelle virksomhed i 2015 og 2016)

 

Læs mere om special minds på: https://specialminds.dk

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981