Socialt ansvar er en god forretningSocialt ansvar er en god forretning

 

Dansk Erhverv, VIA University College, Region Midtjylland og Aarhus Kommune afholder erhvervskonferencen “Socialt ansvar er en god forretningen” d. 26. november 2014.

 

Konferencen har fokus på de uudnyttede forretningspotentialer i arbejdet med virksomhedernes CSR og bæredygtighedspolitikker.

 

Sigtet med konferencen er at styrke virksomheders anvendelse af bæredygtighed og samfundsansvar i deres forretningsmodel, herunder at få virksomheder til i højere grad at se muligheder i forretningsbaseret samarbejde med socialøkonomiske virksomheder.

 

På programmet er bl.a. oplæg af forfatter og foredragsholder Tania Elis fra The Social Business Company og Lene Hjorth der er CSR-chef i BFR Kredit.
Facilitator ved konferencen er Paul Natorp fra Sager der Samler 

 

I forbidelse med konferencen er der etableret et messeareal, hvor socialøkonomiske virksomheder samt up-coming socialøkonomiske virksomheder fra VIAs studentervæksthuse får mulighed for at præsentere deres forretningskoncepter. Det er gratis at deltage i konferencen, men ved udeblivelse faktureres et no-show gebyr på 500 kr.

 

Læs mere og tilmeld dig: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981