Social Value InternationalSocial Value International

 

SROI Network og Social Impact Analysts Association (SIAA) har slået deres internationaleaktiviteter sammen i organisationen Social Value International.

Social Value International

 

Der er tale om to af de mest respekterede organisationer, som arbejder med social effect, der er her er gået sammen om at skabe verdens største “social value network” (altså et netværk af organisationer der arbejder med, hvordan man kan sætte mål på social værdiskabelse).

 

“The SROI Network I England omdannes til “Social Value UK” og SIAA bliver til Social Value International. Både den international ogganisation og organisationerne i England vil fortsætte med at være ledet af medlemmer og at tilbyde undervisning, accreditering og revisionserklæringer I forhold til SROI og social effektmåling.

 

Dannelsen af Social Value International signalerer en klar besked om vigtigheden af at kunne redegøre for social værdiskabelse også udover organisationens egne medlemmer.
Organisationen får mere end 900 individuelle medlemmer 49 lande verden over.

 

Social Value International kommer til at repræsentere verdens største netværk for alle, der arbejder for bedre at kunne forstå, gøre rede for, måle, analyserer og håndtere den værdi, der skabes eller ødelægges gennem organisationer og virksomheders aktiviteter.

 

Læs mere: Klik her! 

 

Mere om SROI Social Return On Investment: Klik her! 

 

Kilde: Euclid 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981