Social Innovators ConnectedSocial Innovators Connected

 

Social Innovators Connected (SIC) er et åbent, internationalt netværk for by-aktivister og sociale innovatører.

 

Netværk arrangerer konferencer og møder rundt omkring i verden. Konferencerne indeholder typisk foredrag, workshops og diskussioner.
Alle deltagere har mulighed for at præsenterer deres projekter og kan også byde ind med foredrag og workshops.
Programmet er uformelt og indeholder både netværkstid, fester og muligheder for at få større kendskab til det lokalområde konferencen afholdes i.

 

Netværket afholdt den første SIC konference i Helsinki i starten af september 2014. I 2015 er der foreløbig planlagt konferencer i Riga d. 14.-17. Maj og i Rom d. 24.-27. september.

 

Social Innovators Connected netværket består af mange aktive medlemmer rundt omkring i verden. Medlemmer er både enkeltindivider, fællesskaber og mindre organisationer som arbejder indenfor by-aktivisme, kultur, kunst og bæredygtighed.
Deres projekter kan bl.a. kulturelle begivenheder, genbrug, økologisk livsstil, udvikling af lokalområder og velgørenhedsprojekter.

 

Social Innovators Connected er oprindelig startet af den finske NGO Yhteismaa, der holder til i Helsinki, men netværket er åbent for alle, som søger information om sociale innovationer og som søger hjælp deres projekt.
I den forbindelse ønsker Social Innovators Connected at tilbyde en platform til netværk og udveksling af viden og kompetencer, som kan fremme samarbejdet mellem sociale innovatører i hele verden og skabe multikulturel dialog.
Hvis man f.eks. vil lave bench marking med andre projekter, samarbejde, besøge steder eller finde et sted at sove hos sine innovations kolleger kan besøge Netværkets facebookside her

 

SIC konferencerne har foreløbig kun plads til 50 deltagere. Man skal derfor ansøge om at komme med. Til Riga er fristen 8. Marts . Ansøgningsperioden til Rom konferencen begynder 1. Juni 2015.
Deltagere udvælges blandt ansøgerne på basis af, hvor innovativt deres projekt er og hvor stor social effekt det har. Det er gratis at deltage i konferencerne, hvor der også serveres gratis morgenmad, frokost og snacks, og deltagere kan også søge op til 100 euro til rejseudgifter. Social Innovators Connected.

 

Læs mere: Klik her!   

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981