Social Entrepreneur of the Year Award 2016

 

The Schwab Foundation for Social Entrepreneurship har netop lukket op for ansøgninger til 2016 Social Entrepreneur of the Year Award. Der er deadline d. 31. maj 2015.

 

Schwab Foundation søger nu førende sociale iværksættere i hele verden til 2016 Social Entrepreneur of the Year Award.
Organisationen udvælger sociale iværksættere fra hele verden til at indgå i organisationens netværk gennem en meget grundig proces med brug af eksperter og besøg hos de sociale iværksættere der ansøger.
Udvalgte vindere bliver del af Schwab Foundations netværk af sociale iværksættere og får også adgang til særlige fordele som pro-bono konsulentydelser og stipendier til uddannelser på verdensklasse institutioner som Harvard Business School, Stanford University og INSEAD. Vinderne vil blive også inviteret til de regionale møder i World Economic Forum, som er relevante for deres arbejde.
De vindende sociale iværksættere bliver ligeledes profileret som førende sociale iværksættere ved et plenarmøde med stats- og / eller virksomhedernes ledere. Finalister under 40 bliver også nomineret til Young Global Leaders netværk af World Economic Forum.

 

Torkild Sonne stifter af Specialisterne vandt i 2012 Schwab Foundations Social Entrepreneur of the Year Award.

 

Om The Schwab Foundation
The Schwab Foundation for Social Entrepreneurship er en enestående platform både regional og global i forhold til at synliggøre og fremme førende modeller for bæredygtig social innovation.
Organisationen identificere og udvælger et fællesskab af sociale entreprenører og engagere dem i at skabe globale, regionale og industrielle dagsordener, der kan være med til at forbedre verdens tilstand. Det hele sker i tæt samarbejde med andre aktører fra World Economic Forum. Siden starten i 1998 har Schwab Foundation for Social Entrepreneurship støttet mere end 250 sociale entreprenører og givet dem adgang til organisationens netværk samt inviteret dem til at deltage i World Economic Forum årlige møde i Davos og andre af World Economic Forums aktiviteter, arbejdsgrupper og forskningsprojekter.

 

Læs mere om kriterier og ansøgningsprocessen for 2016 Social Entrepreneur of the Year Award her 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981