Social Enterprise Awards Scotland 2017

 

08.11.2017

 

Vinderne af Social Enterprise Awards Scotland 2017 blev kåret ved en begivenhed i Edinburgh d. 7. november i det skotske parlament.

 

Vinder af hoved prisen ”Social Enterprise of the Year” gik til Grassmarket Community Project i Edinburgh, prisen for ”Social Enterprise Champion til Chris Martin of Callander Youth Project og ”One to Watch” prisen gik til Projekt 42.

 

Det er paraplyorganisationen for de socialøkonomiske virksomheder i Skotland, Social Enterprise Scotland, som står bag uddelingen priserne.

 

Hele listen af vindere kan ses herunder: 
Social Enterprise of the Year - Grassmarket Community Project
Grassmarket Community Project støtter socialt udsatte med en række services gennem deres 5 socialøkonomiske virksomheder, der bl.a. er café, kantine og en butik der genbruger træ.

 

One to Watch Award - PROJEKT 42 
Projekt 42 arbejder for at styrke forbindelsen mellem fysisk fitness og mental sundhed ved at tilbyde skræddersyet fitnessundervisning. 

 

Social Impact Award INCH Architecture & Design Ltd 
INCH Architecture & Design er en socialøkonomisk virksomhed der arbejder for at forbedre det byggede miljø i lokalsamfund. 

 

Buy Social’ Market Builder Award Community - Resources Network Scotland (CRNS Reuse Consortium)
CRNS Reuse Consortium arbejder for at tilbyde kunder og lokale myndigheder adgang til at billigere og mere bæredygtigt valg ved at give kunderne mulighed for at købe brugte istandsatte brugte møbler i stedet for nye. 

 

Tech for Good: Technology in Social Enterprise - Instant Neighbour
Instant Neighbour støtter lavindkomstgrupper mad at indrette deres bolig ved at sælge genbrugsmøbler af god kvalitet 

 

Social Enterprise Champion - Chris Martin (Callander Youth Project Trust)
Chris Martin og CYPT er gået fra at have sine aktiviteter et lille lokale for 6 år siden til nu at drive en vifte af socialøkonomiske virksomheder bestående af café, 5 stjernet herberg og konferencecenter i det ny istandsatte Callander Hostel.

 

Social Enterprise Champion – Highly Commended Andrew Bailie (Freshsight) – Andrew Bailie CEO for FreshSight, en studenter drevet socialøkonomisk virksomhed der tilbyder konsulentydelser for sociale organisationer

 

Læs mere her

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981