Skoll Awardees for Social Entrepreneurship 2019

 

02.04.2019

 

De fem vindere af 2019 Skoll Awards for Social Entrepreneurship er udnævnt forud for Skoll World Forum for Social Entrepreneurship.

 

De fem vindere er:
Crisis Text Line 
Harambee  Youth Employment Accelerator 
mPedigree 
mPharma 
Thorn 

 

Skoll Awards hylder transformative ledere, hvis organisationer forstyrrer status quo, skaber bæredygtig forandringer i stor skala, og som er klar til at skabe endnu større effekt.
Jeff Skoll, grundlægger og formand for Skoll Foundation, siger om vinderne: "Disse modige iværksættere ligger i frontlinjen for at løse nogen af verdens mest presserende problemer. Hver social iværksætter kan have en særskilt tilgang, men de deler alle den samme stædige ambition om at skabe impact og om at skabe en mere retfærdig verden."

 

Ifølge Richard Fahey, midlertidig præsident for Skoll Foundation har de vindende sociale iværksættere demonstreret, hvordan man skaber transformative forandringer for at forbedre sundheden, beskytte sårbare personer og give nye muligheder for unge.

 

De fem vindere modtager hver en investering på 1,5 millioner dollars eller støttelegat fra Skoll over tre år til at skalere deres arbejde og øge deres positive impact. De bliver også del af et globalt fællesskab af visionære ledere og innovatører dedikeret til at løse verdens mest presserende problemer.
De vindende sociale iværksættere modtager deres priser onsdag d. 10. april på New Theatre i Oxford i England som en del af Skoll World Forum 2019.

 

Læs mere her

 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981