SIME Non-Profit 2014SIME Non-Profit 2014

 

SIME Non-Profit er en del af den store SIME konference, der er Nordeuropas største konference om internet og digitale muligheder, og som afholder events i London, Stockholm og Miami. Konferencen finder sted i Stockholm d. 12.-13. november 2014.

 

SIME Non-Profit er opstået for at blande de 1600 virksomheds deltagere, som deltager i den store SIME konference med 200 specielt inviterede aktører, som inkluderer non-profit organisationer og sociale entreprenører.
Målet er at se hvordan de kan arbejde sammen win-win samarbejder ved at avende digitale kanaler og teknologi til at løse nogen af verdens største sociale og miljømæssige udfordringer.

 

De 200 non-profit ledere og sociale entreprenører får gratis adgang til hele den store SIME konferences to dages program og workshops med udvalgte forretningsledere og fra non-profit organisationer og globale virksomheder. Samtidig byder konferencen på masser af ideudvekslings- netværksmuligheder.

 

SIME Non-Profit Award 2014
SIME opfordre hvert år non-profit organisationer til at deltage i priskonkurrencen ved at gøre opmærksom på de største udfordringer, de stå over for i forhold til IT, sociale medier og i det hele taget digitale udfordringer de står overfor og har behov for hjælp til at løse.
The SIME Non-Profit Challenge Award, er sponsoreret af Aftonbladet og har en værdi på 150.000 SEK i form af annoncering i Aftonbladets medier.

 

Der er deadline for deltagelse i konkurrencen d. 6. November 2014.

 

Læs mere om SIME Non-Profit konferencen og om SIME Non-Profit Award 2014: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981