SEontarioSEontarioSEontario

 

SEontario er en community-dreven website, der skal være et udstillingsvindue for socialøkonomiske virksomheder i Ontario provinsen i Canada.

 

Websitet er et samarbejde mellem provinsielle, regionale og nationale non-profit organisationer, som både illustrere den geografiske spredning og den store sociale effekt socialøkonomiske virksomheder har på lokalsamfundene i provinsen.
På sitet findes en søgbar databasse med beskrevne eksempler på forskellige typer af socialøkonomiske virksomheder og deres geografiske placering. Det er tanken at databasen med tiden skal udvides til at indeholde oplysninger om sociale iværksættere og organisationer, der arbejder med socialøkonomi.

 

Ud over at give eksempler på socialøkonomiske virksomheder i Ontario er det også hensigten at sitet skal forbinde brugere med ressourcer. Brugerne kan være sociale iværksættere, men og andre interesserede i området.
På sitet er der således materiale og links til, hvordan man starter socialøkonomisk virksomhed op, oplysning om politiske forhold og tiltag, finansieringsmuligheder, juridiske forhold og forskellige muligheder for support og støtte samt links til forskellige steder, hvor man kan købe ind fra socialøkonomiske virksomheder.
Sitet bringer også nyt fra det socialøkonomiske område og indeholder en eventkalender med oversigt over aktuelle arrangementer og begivenheder på området.

 

Selv om sitet stadig er under opbygning, giver det alt i alt et godt i indblik i, hvordan det står til med socialøkonomien i Ontario, og kan også give inspitration til kommende danske sites om socialøkonomi.

 

Læs mere på SEontario´s hjemmeside: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981