Rust & Fray

 

06.09.2017

 

Rust & Fray er en bæredygtig mode og livsstilsvirksomhed i New York, som fremstiller smukke, eksklusive og etiske tasker og tilbehør af upcyclede produkter.

 

Virksomheden bestræber sig på at lave produkter af høj kvalitet og samtidig være miljøbevidst ved at anvende overskydende materialer fra fabrikker verden over til at producere deres stoffer og materialer.

 

Rust & Fray samarbejder også med små iværksættere, som ansætter underprivilegerede arbejdere og give dem rimelige lønninger og gode arbejdsforhold. Stifterne af Rust & Fray er fra Bangladesh og udgangspunktet var at lave unikke eksklusive tasker. I processen fandt de ud af, at fabrikker verden rundt disponerer over store mængder overskuds materialer.

 

Produkterne blev designet med udgangspunkt i de forhånd værende materialer, som de udvælger ud fra kvalitetskriterier. Herefter sættes de i produktion hos mindre små entreprenører, som er effektive og kvalitetsbevidste og samtidig forpligter sig til at leve op til fair arbejdsbetingelser og udelukkende ansætter fabriksarbejdere over 18 år.
Rust & Fray sikrer leverandørerne en fair pris samtidig med at de stiller skrappe krav til kvaliteten.

 

Læs mere om Rust & Fray på: www.rustandfray.com

 

Fotos from Rust & Fray´s facebookpage 

 

Kilde: Cause

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981