Reach for Changes GAME CHANGER-Finale 2016

 

Fredag d. 4. november afholdes finalen for TV3, Viasat og Reach for Changes Game Changer-kampagne!

 

TIl finalen vil otte nytænkende, modige og passionerede sociale entreprenører pitche deres innovative idé til at gøre hverdagen bedre for børn og unge i Danmark. De pitcher alle for chancen om at vinde enten 400.000 eller 50.000 i startkapital!

 

Game Changer-finaledagen bliver skudt i gang med at hver enkel finalist skal pitche deres innovative idé foran et børnepanel bestående af to 8. klasser fra Det Kongelige Vajsenhus Skole, en skole udelukkende for børn af enlige forældre, og en ekspertjury.
I år består juryen af Karen Ellemann, Social- og Indenrigsminister, Inge Grønvold, direktør for Lauritzen Fonden, Kim Poder, CEO af Modern Times Group Danmark, Max Andersen Chief Operating Officer ved TV3 SPORT, Søren Lottrup, partner hos Accelerace, Ronnie Schmidt, Director of Northern Europe hos Reach for Change og Kigge Hvid, bestyrelsesmedlem i Lauritzen Fonden og CEO for Index.
Facilitator vil være Marie-Louise Köhl Harritsø, country manager for Reach for Change Denmark.
Børnepanelet vil i år faciliteres af YouTube- og Splaystjernen Alexander Husum og dagens vært vil være Camilla Ottesen.

 

Du kan følge finalen via Reach for Changes Facebook og Instagram, og via liveoptagelser fra udvalgte begivenheder med YouTube- og Splaystjernen Louise Bjerre.

 

http://denmark.mtggamechangers.com kan du læse meget mere om Reach for Changes otte nye Change Leaders, som alle inden finalen har vundet en plads i vores kompetenceopbyggende, netværksskabende og forretningsudviklende Inkubatorprogram for sociale entreprenører.

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981