Opstartsmiljø for sociale iværksættereKPHAccelerator

 

KPH er et fællesskab for organisationer, innovative startups og små virksomheder i vækst, der arbejder med sociale, kulturelle og miljømæssige initiativer. KPH har lokaler i på Vesterbro i København.

 

 

Igennem sit virke som en inkubator for nyopstartede virksomheder/organisationer, har KPH afdækket et generelt behov hos de nyoptartede. Mange iværksættere har en god idé, men savner forretningsforståelse og -værktøjer, samt rådgivning omkring, hvordan de får stablet en økonomisk bærdygtig virksomhed på benene.
For at mødekomme det behov, har KPH i april 2014 startet programmet KPH Accelerator – Trial and Error”.

 

Acceleratorprogrammet er et vækstprogram for start-ups og projekter, der kombinerer undervisning, værktøjer, praktiske afprøvninger, ambitiøse kontraktuelle og individuelle målsætninger, samt mentorskab i ét. KPH Accelerator er blevet til for at effektivisere opstartsperioden, som erfaringen viser, er den sværeste for nye små virksomheder.
I løbet fem en halv måned har tre nyopstartede virksomheder og organisationer fået undervisning i blandt andet forretningsudvikling, projektledelse, pitch, økonomi og jura. Ligeledes har de få mentoring og rådgivning fra programmets ekspertpanel, som består af en række dygtige personer fra erhvervslivet.

 

For at fejre at første første hold er kommet gennem programmet inviterer KPH d. 10. oktober 2014 kl. 15-19 til en eftermiddag i iværksætteriets tegn med oplæg om fremtidige tendenser indenfor social innovation.
Her vil de 3 startups som siden april 2014 har deltaget i KPH Accelerator give deres bud på, hvordan de sætter fremtidens dagsorden indenfor deres felt.
De 3 startUps er:
Teach First – der gør en forskel for folkeskolen i socialt udsatte områder
Unfair Fashion – som producerer fashion med et rent sind
Green Current – der handler om at lege sig til viden om miljømæssig bæredygtighed

 

Der vil samtidig være pitch fra udvalgte startups, som ønsker at blive optaget på KPH Accelerator #2015.
Dagen vil herudover byde på oplæg fra futurist hos Future Navigators, Mette Sillesen, som fortæller om de fremtidige tendenser og om definitionen af success for iværksættere i fremtiden. Og Tania Ellis fra The Social Business Company, som fortæller om de pionerer, der baner vejensom visionære bæredygtige virksomheder gennem social innovation og iværksætteri.

 

På grund af begrænset plads bedes man tilmelde sig senest fredag d. 03/10-2014 - på email lp@kph-projects.dk

 

Læs mere om KPH på: kph-projects.dk

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981