Ny matchportal for virksomheder og sociale startups skal støtte indfrielse af FN´s verdensmål

 

07.05.2018

 

Ny hollandsk portal matcher sociale iværksættere og store selskaber, som ønsker at bidrage til at indfri FN´s verdensmål.

 

Platformen, der tilbydes af den nyoprettede, hollandske virksomhed Fetch, giver sociale startups mulighed for at introducere nye bæredygtige produkter, services og løsninger, som er klar til at blive sendt på markedet.
Store virksomheder får på den måde mulighed for at vælge lige præcis de produkter og løsninger, de har brug for i deres arbejde med verdensmålene.

 

Fetch har udviklet platformen i samarbejde med Agora Partnerships, en accelerator for virksomheder, som ønsker at skabe socialeffekt; Amsterdam basserede Circle Economy, der arbejder med cirkulær økonomi; og det social-tech netværket TechForGood fra Tel Aviv.
Efter planen går platformen live i starten af maj 2018.

 

Ifølge stifter af platformen, Alison Azaria, er Fetch blevet til efter mange års reseach og en forståelse for, hvad markedet behøver for atrage til at gøre verden til et mere bæredygtigt sted.
Målet på længere sigt er at Fetch bliver verdens største digitale platform med en søgbar database med bæredygtige og sociale innovationer fra hele verden.

 

Læs mere her 

 

Kilde: Triple Pundit 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981