Sociale Entreprenører i Danmark

Nyhedsbrev januar 2011

 

 

 

Ny CASA rapport om projekt Matchbold
Rapporten sætter fokus på aktivering af kontanthjælpsmodtagere i matchgruppe 2.
Læs mere her!

 

Fart på Socialt Entreprenørskab i Kina
Kina kan blive verdens ledende nation indenfor social innovation. Det mener Calvin Chin, der selv er social entreprenør og arbejder ihærdigt med community building og opstart af sociale entreprenørskaber i Shanghai, hvor han er bosat.
Læs mere her!

 

Ny version af frivilligjob portalen

FriSe har givet Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde en ansigtsløftning.
Læs mere her!

 

The Social Entrepreneur Empowerment Series

Ryan Eliason, der selv er social entreprenør og grundlægger af Yes! Magazine , er vært ved The Social Entrepreneur Empowerment Series, en serie af interviews med 39 af verdens førende sociale entreprenører. Lyt med og bliv inspireret.
Læs mere her!

 

Ulighedens Topmøde
"Ulighedens topmøde" er den samlende betegnelse for et årligt tilbagevendende projekt, som skal sætte fokus på den stigende ulighed og social marginalisering i Danmark og sætte en stærk mediedagsorden
Afholdes d. 23. februar 2011
Læs mere her!

 

The Skoll World Forum on Social Entrepreneurship
The Skoll World Forum on Social Entrepreneurship er det førende internationale fora i arbejdet med at fremme social entreprenørskabs tilgange og innovative løsninger i forhold til de mest presserende sociale problemer i verden. Afholdes 30.3-1.4. 2011 på Oxford University
Læs mere her!

 

2nd International Conference on Sustainability Transitions
Målet med den 2. Internationale Konference om Bæredygtig Omstilling i Lund er at udvide forståelsen af begrebet ved at fremme dialogen mellem igangværende forskningsinitiativer, nye områder for undersøgelser og alternative tilgange til bæredygtig omstilling. Afholdes d. 13.-15. juni 2011 på Lund Universitet i Sverige.
Læs mere her!

 

World Social Forum 2011
Afholdes d. 6.-11. februar i Dakar, Senegal
Læs mere her!

 

Social Entrepreneur of the Year Competition
The Schwab Foundation's konkurrence der skal anerkende bemærkelsesværdige sociale entreprenører verden over. Den europæiske del af konkurrencen har deadline d.15. marts 2011.
Læs mere her!

 

DR K serie om forandringsagenter
Bliv inspireret af masse af miljø- og socialt bæredygtige projekter. Serien tager fat på temaet om, at det er op til os at sikre planeten og fremtidige generationers eksistens. Det er tid til forandringer og til at vise at økonomiske sociale og miljømæssige værdier kan forenes.
Masser af mennesker over hele verden starter i disse år små og store initiativer, der kan vise vejen til en mere bæredygtig fremtid.
Læs mere her!

 

 

Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbrevet fra Sociale Entreprenører i Danmark kan du afmelde dig her!

 

 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981