Localfunded

 

Localfunded er en ny engelsk belønningsbaseret crowdfunding platform, der focuserer på lokale projekter og iværksætterier, som har en positiv effekt på deres lokalsamfund.

 

Platformen giver mulighed for at både kommercielle og sociale lokale projekter lettere kan skaffe finansiering til at gøre deres ide til virkelighed. De mennesker der støtter projekterne gennem platformen modtager til gengæld spændende belønninger og frynsegoder fra projektmagerne, ofte i form af prøver på produkter og services. Det er samtidig et effektivt middel til at skabe forsalg for virksomheder.

 

Localfunded tilbyder, modsat flere crowfundingplatforme, både fleksibel og fikseret crowdfunding mulighed.
Fikseret crowdunding betyder at det projekt der søger funding skal sætte et fast beløb f.eks. 5.000 pund. Hvis det lykkes at skaffe 5.000 pund eller mere får projektmageren udbetalt beløbet minus 4% i administration til Localfunded. Hvis ikke det lykkes at få alle 5.000 pund ind gennem crowdfunding kampagnen, bliver der ikke udbetalt noget til projektmageren og ikke trukket noget fra giverne. Der er heller ingen administrationsudgift.
Fleksibel crowfunding betyder at ligegyldig hvilket beløb, der kommer ind via kampagnen, bliver det udbetalt til projektmageren minus administrationsomkostninger til Localfunded på 6,5%.

 

Localfunded mener at små forretninger, socialøkonomiske virksomheder og lokalsamfundsprojekter kun virkelig kan få succes med opbakning fra deres lokalsamfund og med direkte kunder. Og platformen mener også, at den vil have en betydelig effekt både i forhold til at hjælpe sociale entreprenører med at rejse penge til deres projekter, og i forhold til at opbygge et stærkt lokalt fællesskab af støtter omkring deres projekt, hvilket kan være med til at sikre fremtidig succes for projektet.

 

Læs mere om Localfunded: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981