Join Our Core 2014Join Our Core 2014

 

Ben & Jerrys og Ashoka inviterer for tredje år i træk til konkurrencen Join Our Core, og søger i den forbindelse 11 unge sociale iværksættere fra hele verden, der vil starte virksomheder for at skabe social forandring i deres lokalsamfund.

 

Join Our Core er inspireret af Ben & Jerry´s grundlæggere, Ben Cohen og Jerry Greenfield, der i 1978 besluttede at starte en virksomhed med en økonomisk-, social- og produktorienteret mission, hvor alle tre dele var lige vigtige.
Konkurrencen er i år større end nogensinde og kører denne gang i England, Irland, Danmark, Sverige, Finland, Tyskland, Østrig, Schweitz, Holland, Frankrig, Japan og Singapore.

 

Ansøgninger fra de 11 deltagerlande i Europa og Asien modtages indtil deadline d. 15. Oktober.
Herefter udvælges et hold finalister, som inviteres til London, Tokyo eller Singapore for at pitche deres projekter til et panel af dommere, som derefter vil vælge én vinder per land.

 

Der udvælges en vinder fra hvert af de 11 lande, som vil modtage € 10.000, samt forretningsvejledning fra Ashoka i seks måneder, og en tur til Ben & Jerry’s hovedkvarter i Vermont, USA. Og endelig vil deres projekt også blive vist på en B&J is.
Vinderne annonceres d. 20. November 2014.
Som et ekstra incitament for alle håbefulde sociale iværksættere, tilbyder vi ET ÅRS FORBRUG af Fairtrade Ben & Jerry’s is til de første 100 ansøgere, der ansøger før 19. september! Dommerpanelet består af eksperter med erfaring i innovation, bæredygtighed og den sociale iværksætter verden.

 

For at deltage skal man:
være mellem 18 og 34 år på det tidspunkt man ansøger;
være bosiddende i Storbritannien, Irland, Holland, Danmark, Sverige, Frankrig, Tyskland, Østrig, Schweiz, Singapore eller Japan;
kunne skrive på engelsk;
være til rådighed 18.-20. november (Europa); 
være ene- eller medstifter; 
projektet skal demonstrere innovation, social- og miljømæssig indvirkning og økonomisk bæredygtighed.

 

Læs mere om Join Our Core: Klik her!

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981