Invitation til socialøkonomisk marked i Aarhus

 

Lørdag 21. Maj klokken 10-14 inviterer vi til socialøkonomisk marked i parkområdet ved Marselisborgcentret i Aarhus (P.P. Ørums Gade 9-11, 8000 Aarhus C.

 

Her kan du:
• møde sociale iværksættere der brænder for at gøre en forskel
• opleve unikke kvalitetsprodukter der er produceret socialt og miljømæssigt bæredygtigt
• blive klogere på hvordan du kan støtte socialøkonomien og være med til at skabe en bedre verden

 

Markedet, der er det første af sin slags i Aarhus, vil præsentere et udvalg af socialøkonomiske virksomheder som vil fortælle om deres aktiviteter og sælge deres produkter.

 

De medvirkende virksomheder er Gallo Gartneriet, Bistad, Fair Trade Butik Bazaren, Café Kaffegal, Blindes Arbejde og Verdens mest berejste Pølsevogn.

 

Markedet er en del af udendørs-festivalen "Hjerte - Krop og Hoved" som MarselisborgCentret arrangerer i dagene 20.-21. maj 2016.
Anledningen er, at MarselisborgCentret i de kommende år iværksætter et omfattende projekt omkring sunde park-aktiviteter, rehabilitering og klimatilpasning under overskriften SPARK.
Projektet er støttet af RealDania, Region Midtjylland, Aarhus Kommune, Aarhus Vand og MarselisborgCentret der samlet giver en budgetramme på 35 mio. kroner. Festivalen "Hjerte - Krop og Hoved" skal være med til at kickstarte projektet ved at afprøve, hvad de forskellige udendørsarealer omkring MarselisborgCentret kan bruges til. Det socialøkonomiske marked indgår i festivalens brede vifte af aktiviteter omkring social og miljømæssig bæredygtighed, træning og rehabilitering, kultur og fællesskaber, leg og idræt etc. Deltagerne omfatter en lang række foreninger, privatpersoner, organisationer, institutioner mv., og festivalen indbyder alle aarhusianere til at besøge parken og deltage i aktivitetsdagene.

 

Det socialøkonomiske marked arrangeres som et samarbejde mellem Socialøkonomiske Virksomheder i Danmark (SED), Social Business Shelter og MarselisborgCentret.
Henvendelse vedrørende det socialøkonomiske marked til Peter Jørgensen (Social Business Shelter), tlf. 21123360, email: petercimne@gmail.com For generel information om festivalen kontakt Ole Mygind, tlf. 21337668, email: ole.mygind@stab.rm.dk

 

Læs mere om SPARK-projektet på MarselisborgCentrets hjemmeside: Klik her!  

 

Festival "Hjerte - Krop og Hoved"
MarselisborgCentret, P.P. Ørums Gade 9-11,
8000 Aarhus C.

 

Socialøkonomisk Marked
Fredag 20. maj 2016 kl. 10-15 og
Lørdag 21. maj 2016 kl. 10-14

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981