Inventshift – Global socialøkonomisk platformInventshift

 

15.09.2017

 

Inventshift er en socialøkonomisk platform, der gør det let at finde og købe ydelser eller produkter, fra socialøkonomiske virksomheder og sociale entreprenører fra hele verden.

 

Platformen har sit ophav i Finland, men er et globalt fællesskab med den målsætning at skabe positiv social effekt. Både leverandører og forbrugere kan over platformen købe og sælge ydelser og som forbruger er du sikker på at den ydelse du køber skaber positiv social effekt. Dermed består Inventshift af tre kerne områder – En socialøkonomisk markedsplads, en global ressource bank samt fællesskab og fonden ”inventshift fund”.

 

For hver en booking der foretages gennem platformen, donerer virksomheden 5% til den sociale fond - "The Inventshift Fund". Fonden donerer penge til projekter med fokus på at forbedre uddannelse, forhindre fattigdom og støtte forskning. Inventshift er åben for alle typer virksomheder, for at sikre at alle har mulighed for at bidrage positivt til en bedre verden.

 

I øjeblikket deltager 1100 virksomheder fra 20 byer rundt om i verden, og Inventshift satser på at have virksomheder fra alle lande med på platformen i 2022.

 

Læs mere om Invertshift på: https://www.inventshift.com

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981