Foredragsholders navn og Kontaktoplysninger: Charlotte Bay - BUK AMOK
Charlotte Bay
Institut for (X), Grøn Vogn
Skovgaardsgade 5C
8000 Aarhus
Tlf. 21 95 90 26 
Email. charlotte@bugamok.dk
www.bugamok.dk

Titel: Insekter fremtidens bæredygtige protein 

 

Foredragsholder: Charlotte Bay er madaktivist og stifter af virksomheden BUG AMOK. Som barn er Charlotte vokset jeg op på Djursland og med naboer som Søren Ryge og Bonderøven, og er derfor inspireret af selvforsyning. Hun brænder for at formidle viden og nye opskrifter om spiselige insekter som fremtidens protein. Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er nogle af nutidens mest hypede råvarer i den gastronomiske verden. Alligevel skal der stadig lidt tilvænning til for, at insekter vil indgå, som en naturlig del af aftensmåltidet i de danske køkkener.

 

Foredragets indhold: Med foredrag udfordrer Charlotte madkultur og bæredygtighed og igennem fortællinger inspireres deltagerne til at gøre sig sine madvaner bevidst, men uden at vi går på kompromis med smag og sundhed. Foredraget vender spørgsmål som; hvordan jeg nemt lave mad med insekter og hvor får jeg fat i dem? Desuden vil foredraget invitere til en levende diskussion om, hvordan deltagerne selv kan komme i gang med at lave mad med insekter, hvor de kan anskaffes og hvad det kræver selv at dyrke dem. Foredraget vil invitere til en levende diskussion om, hvordan deltagerne selv kan komme i gang med at lave mad med insekter, hvor de kan anskaffes og hvad det kræver selv at dyrke dem. Foredraget kan afsluttes med en insekt-smagning, hvor I kan smage blommetrifili med choko-insekter, hvor insekter indgår naturligt.
Foredragstemaet kan også danne grundlag for et madkursus, hvor deltagerne får madlavnings- og velsmagsningsprincipperne hos insekter helt ind under huden.

 

Foredragets varighed: Foredraget kan tilpasses lejligheden og kan have en varighed på 1-2 timer.

 

Pris: 4.000 kr. + dækning af transportudgifter og udgifter til smagsprøver eller efter nærmere aftale.
20% af vederlag af vederlaget for foredraget tilfalder foreningen Sociale Entreprenører i Danmark.

 

Hvor i landet kan foredraget tilbydes: Levering af foredrag, catering og kurser til til skoler, virksomheder og foreninger i hele Danmark.

 

Tekniske hjælpemidler: Mulighed for at vise PowerPoint.

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981