Hvordan bidrager socialøkonomiske virksomheder til et bæredygtigt fødevaresystem i EuropaHow Social Enterprises contribute to Sustainable Food Systems in Europe

 

"How Social Enterprises contribute to Sustainable Food Systems in Europe?" er en event om hvordan socialøkonomiske virksomheders bidrager til at skabe et bæredygtigt fødevaresystem i Europa. Eventen afholdes i Bruxelles d. 30. maj.

 

Organisationen DIESIS har gennemført forskning om socialøkonomiske virksomheders rolle som et redskab til at skabe et bæredygtigt fødevaresystem i Europa. Gennem eksisterende erfaringer, vil der til arrangementet sat fokus på socialøkonomis rolle som en innovativ måde at skabe forandring på i forhold til forbrug og produktion af fødevarer.

 

DIESIS har organiseret eventen, der fokusere på to temaer:
1. Hvad betyder det for en socialøkonomisk virksomhed at tager hensyn til mad?
2. Præsentation af forskningsresultater og casestudier.

 

Læs mere om arrangementet her 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981