Hult PrizeHult Prize

 

Hult Prize er verdens største konkurrence i socialt entreprenørskab for studerende.

 

Unge studerende fra hele verden kan fra 16. marts til 8. maj indsende forslag og deltage i 2015 Hult Prize Online Challenge.

 

Hult Prize Foundation, der står bag prisen, er en non-profit organisation, der arbejder for at hjælpe og styrke den næste generation af sociale iværksættere.
Prisen opfordre unge forretningstalenter til at konkurrere i teams om at løse nogen af verdens største udfordringer ved at komme med ideer til bæredygtige virksomheder.
Det vindende team udnævnes ved finalen i september 2015. Vinderprisen er på 1 million dollars.

 

Det er tidligere præsident Clinton der sammen med medlemmer af Clinton Global Initiative (CGI) vil vælge vinderen blandt de 6 finale team.
Alle 6 finale teams modtager i øvrigt et års medlemskab af CGI.
Clinton Global Initiative samler et community af globale ledere for at skabe løsninger på nogen af verdens største udfordringer, og tæller mere end 150 statsoverhoveder, 20 nobelprismodtagere, hundredevis af ledende direktører, ledere af fonde og NGO´er, ledende filantroper go journalister.
Netværket har taget Hult Prize til sig som en del af CGI´s dagsorden, og sørger for at hjælpe de 6 globale finalister med at realisere deres socioøkonomiske virksomhed ved at hjælpe med at skaffe startkapital, finde partnerskaber og med medie support.

 

Læs mere om Hult Prize: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981