Help2HelpPilotHelp2HelpPilot

 

Help2helpPilot er en ny frivillig anmeldelses- og jobportal, der kan forbinder en med foreninger og organisationer i hele Danmark. Portalen lanceredes d. 6. maj 2014.

 

 

 

 

På portalen kan man bl.a.
- Dele sin frivillige oplevelse og gør det nemmere for andre at træffe deres beslutning for, hvilken frivillig indsats de har lyst til at bidrage med.
- Man kan få et hurtigt overblik over alle foreninger og organisationer, og hvilken sag de arbejder for.
- Man kan del sine oplevelser til glæde for sig selv og andre via anmeldelser.
- Blive inspireret af andres anmeldelser og identificer, hvordan man har lyst til at bidrage med et frivillig indsat
- Finde det frivillige job, der står og mangler ens kompetencer og gør en forskel
Endelig kan man også starte sin egen indsamling eller doner penge til en sag, man brænder for at bakke op om.

 

Help2helpPilots vision er at fremme frivilligheden i det danske samfund ved at nedbryde de barrierer, som foreninger, organisationer, og selvejende institutioner og frivillige oplever.
Virksomheden vil samtidig hjælpe frivillige med at gøre den frivillige sektor mere gennemskuelig og gøre det lettere for den enkelte at identificere, hvor de kan bidrage med en frivillig indsats.
Help2helpPilot ønsker også at hjælpe foreninger, organisationer og selvejende institutioner med at blive mere effektive og succesfulde, så de kommer tættere på deres mission og vision.

 

Help2helpPilot ApS er en social-økonomisk virksomhed, hvor overskuddet vil blive geninvesteret eller doneret til nye sociale projekter; igangsat af foreninger og organisationer.

 

Personen bag Help2helpPilot er et selv finansieret projekt stiftet af Charlotte Winding, som er social entreprenør, der brænder for at gøre en forskel ved at se muligheder frem for begrænsninger.
Ifølge Charlotte Winding og hendes lille team af frivillige, skal portalen være med til at skabe gennemsigtighed og åbenhed omkring frivilliges oplevelser i det frivillige arbejde og inspirerer andre til at vælge hvilken type frivilligt arbejde, der passer til dem.

 

Se mere om portalen på: www.help2helppilot.dk

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981