#SoMore

 

Københavns Erhvervsservice har afsat midler til at udbrede kendskabet til social innovation i virksomheder og opskalere integration af sociale tiltag i startups, virksomheder og organisationer.

 

Det Et tiltag som 3 organisationer er gået sammen om at løfte. KPH, Askovfondens KBH+ og Væksthusene.
Tiltaget går under navnet #SoMore. 


 

#SoMore samler de tiltag, der forbedrer samfundet gennem social innovation og giver virksomheder muligheden for at integrere det sociale på en spændende og ligetil måde.

 #SoMore er en platform, der tilbyder kurser, camps, mentorships & forberende vækstprogrammer, som klæder virksomheder og startups på til at integrere udsatte borgere i forretningsplanen.


Igennem #SoMore kan man tilmelde sig til følgende events & aktiviteter:

 KBH+ Mentorships 


KPH Social Bootcamp
Social Business Camps  
Forberedelse til Vækstprogrammet

 

Social Bootcamp og Forberedelse til Vækstprogrammet er direkte forberedende til optag i Den Social Kapitalfonds www.densocialekapitalfond.dk accelerator programmer.

 

Rent praktisk er hashtagget #SoMore designet til at være en opfordring til et online fællesskab.
Dette giver fremover organisationerne bag og virksomhederne et online forum på blandt andet Twitter og Facebook.

 

Den samlede kalender med åbne events vil være at finde på Eventbrite, hvor der i fremtiden vil være en samlet oversigt over relevante events indenfor Social Innovation og entreprenørskab.

 

Issuu kan man finde mere information omkring de aktiviteter, der kræver ansøgning og optagelse, samt om organisationerne bag.

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981