Handbook for trainers in Social EntrepreneurshipHandbook for trainers in Social Entrepreneurship

 

15.08.2017

 

Handbook for trainers in Social Entrepreneurship er en ny håndbog for undervisere i socialt entreprenørskab udviklet af den græske organisation Institute of Entrepreneurship Development.

 

Håndbogen er udviklet i forbindelse med ERASMUS+ projektet “Open Mind – gamified platform and open online course in Social Entrepreneurship for female learners and students from diverse fields of study”. 

 

Open Mind projektet har fokus på manglen af iværksætter-kompetencer, men særligt skellet af kompetencer mellem kønnene, hvor kun 1/3 af iværksættere i Europa i 2013 var kvinder. Projektets målgruppe er underbemidlede befolkningsgrupper, der ikke har adgang til uddannelse i entreprenørskab og iværksætteri. Igennem kurset ”Gamified social entrepreneurship” tilføres målgruppen dermed den nødvendige viden samt kompetencer til at arbejde med social entreprenørskab.

 

Som led i kurset er håndbogen, ”Handbook for trainers in Social Entrepreneurship” blevet udviklet. Håndbogen indeholder viden og tilfører kompetencer i forhold til at starte socialøkonomisk virksomhed.

 

Håndbogen kan downloades gratis her  

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981