Game Changer 2016Game Changer 2016

 

Fra d. 1. maj kan man ansøge om en plads i Reach for Changes inkubationsprogram, der tilbyder kapacitetsopbygning til sociale entreprenører.

 

Inkubationsprogrammet indeholder hjælp til forretningsudvikling, professionel rådgivning, adgang til netværk og medieplatform samt finansiering til årets Game Changer og Børnepanelets Favorit. De kandidater, der udvælges blandt ansøgerfeltet til det videre forløb, har alle potentiale for at blive årets Game Changer.
Efter et intensivt accelerator program vil Game Changer-finalisterne blive udvalgt. De skal herefter pitche for en jury bestående af et voksen- og et børnepanel.
Årets Game Changer vil modtage økonomisk støtte i form af 400.000 kr. og Børnepanelets favorit vil modtage økonomisk støtte i form af 50.000 kr.
Alle finalisterne vil blive tilbudt en plads i Reach for Changes inkubationsprogram, så selvom man ikke løber med titlen som Game Changer 2016, får man stadig støtte til udviklingen af sin organisation.

 

Der er ansøgningsfrist d. 1. Juli 2016 Læs mere om ansøgningsprocessen her 

 

Om Reach for Change
Reach for Change er en international non-profit organisation, hvis formål er at sikre børn en bedre hverdag ved at støtte sociale entreprenørers arbejde.
Læs mere om Reach for Change på: www.reachforchange.org

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981