Fusedrops

 

Fusedrops er den første crowdfunding portal dedikeret service design og social innovationsprojekter.

 

Bag platformen er et internationalt team af service designere som brænder for at hjælpe gode ideer og de mennesker der skaber dem.
Teamet blev for få år siden opmærksomme de muligheder der kunne lægge i at kombinere design tænkning, social innovation og crowdfunding specielt i forhold til implementeringen af nye projekter.

 

Platformen er tænkt som et værktøj for borgere, designere og offentlige administrationer som ønsker at skabe bedre servicetilbud eller vil forbedre eksisterende service tilbud. Fusedrops arbejder for at skabe et netværk af strategiske partnerskaber både på lokalt og internationalt niveau af facilitatore, fagprofessionelle og eksperter som kan hjælpe med at implementere nye idéer.

 

Men Fusedrops support rækker langt ud over platformen. Der organiseres også fundraising events, en-til-en konsultation og workshops for at afdække mulighederne i crowdfunding og service design.

 

The Fusedrops-Call for Services er et af Fusedrops initiativer, for alle der har brug for funding til deres projekt. Initiativet søger designere, borgere og offentlige myndigheder, startups og virksomheder, på at udvikle en serviceydelse eller sociale innovations projekter.
Der er tale om serviceydelser, som ikke er centreret omkring produktløsninger og som har mulighed for at skabe positiv social forandring. Alle deltagere får deres egen side på Fusedrops hjemmeside, hvor publikum så kan stemme på dem (Crowd Voting).
De 10 projekter der får flest stemmer går videre til finalen om at være med i Fusedrops første crowdfunding pilotprojekt.

 

Der deadline for at søge om at være med i The Fusedrops-Call for Services d. 12. marts 2015, og konkurrencen er åben for alle europæiske social innovations- og serviceprojekter.

 

Læs mere om The Fusedrops-Call for Services: Klik her! 

 

Læs mere om Fusedrops: Klik her! http://fusedrops.com/en Læs mere om Fusedrops: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981