FOSIA 2015FOSIA 2015

 

D. 7. Marts 2015 afholder FOSIA Danmarks største case competition i social innovation for studerende. Det foregår på Aarhus Universitet.

 

Forum for Social Innovation Aarhus (FOSIA) er en studenterdrevet non-profit organisation, stiftet i august 2012, som skal inspirere og engagere danske studerende til social innovation.
Foreningen, der drives af mere end 25 ambitiøse frivillige studerende, ønsker at bygge bro mellem den akademiske og professionelle verden, og inspirere samt give redskaber til at innovere og løse samfunds- og miljømæssige udfordringer i Danmark.

 

FOSIA afholder hvert år Danmarks indtil nu største case competition for social innovation på Aarhus Universitet.
FOSIA faciliterer dagen, hvor 100 studerende fra forskellige studier mødes om det fælles formål at finde frem til løsninger på samfundsmæssige problemstillinger.
Dagen starter med en åbningstale, hvorefter de tre cases præsenteres. Herefter får de deltagende studerende mulighed for at vælge dig ind på en case, hvor man i samarbejde med 4-5 andre studerende skal arbejde på en løsning med fokus på social innovation.
I samarbejde med eksempelvis forskere, konsulentvirksomheder og kommuner udvikler FOSIA de tre cases. Hver case udspringer af en fælles problemstilling og indeholder en samfundsmæssige udfordring, som gruppen vil komme til at arbejde med.

 

Dagen afsluttes med at et dommerpanel vurderer alle gruppers løsningsforslag og kårer en vinder indenfor hver case.
Vinderprisen er en workshop med Studentervæksthus Aarhus, hvor gruppen kan arbejde videre med deres løsningsforslag.
Studentervæksthus Aarhus bidrager i den forbindelse også med viden om, hvordan man laver en forretningsmodel, udvikler sin ide og implementere den.

 

Der er deadline for tilmelding til FOSIA2013 den 15. februar 2015.

 

Mere om tilmelding: Klik her! 

 

Læs mere om FOSIA: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981