Fortæl hvordan du skaber social forandring

 

Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder har netop lanceret konkurrencen ”Fortæl hvordan du skaber social forandring”.

 

Formålet med konkurrencen er at hjælpe socialøkonomiske iværksættere, med at lære eller blive endnu bedre til at konkretisere den sociale forandring, de skaber.

 

Vinderen af konkurrencen får individuel vejledning i at bevise overfor omverdenen, hvordan de skaber den social forandring og bliver på den måde i stand til at bevise overfor kunder, investorer og samarbejdspartnere, at de kan skabe social værdi.
Vejledningen består i fire besøg af konsulenter fra Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder, hvor man bl.a. får hjælp til:
at sørge for, at målingerne bliver til et redskab, som ansatte og frivillige kan bruge i deres daglige arbejde
at dokumenter den forskel, du gør lige nu
at opbygge et system, så du løbende kan følge den værdi, du skaber.

 

Som vindervirksomhed fremhæves man på vækstcentrets hjemmeside og får sat sin forandringsteori og målingsresultater professionelt grafisk op. Vækstcentret hjælper også virksomheder, der ikke vinder eller deltager. Men i det individuelle forløb går man ekstra langt for netop vinderens gode historie.

 

Ved udvælgelsen af vindervirksomheden lægges vægt på, hvor godt man har brugt de modeller, man har valgt, og hvor let det er at forstå den forandring, virksomheden skaber.
Vinderen vil være den virksomhed, der har lavet de bedste og mest konkrete beskrivelse af: hvad virksomhedens arbejde helt konkret ændrer hvordan det fører til en social forskel under hvilke omstændigheder den forskel vil opstå.

 

Det er ikke et kriterium i konkurrencen, at man er "bedst til at skabe forandring". Konkurrencen handler om, hvor godt man beskriver den forandring, man skaber.

 

Der er deadline for deltagelse i konkurrencen d. 7. januar 2015

 

Læs mere om hvordan du deltager i konkurrencen her 

 

Vækstcenter for Socialøkonomiske Virksomheder afholder "Workshop om måling af social forandring" i Odense d. 9. december 2014.
På workshoppen bliver du godt klædt på til at deltage i konkurrencen. Du kan også deltage, hvis du blot vil vide mere om måling af social værdi i socialøkonomiske virksomheder.

Læs mere om workshoppen og tilmeld dig her  

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981