Folkemødet på Bornholm - frivillige søges

 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED) har deltaget på Folkemødet på Bornholm siden 2013, og vi er med igen i år 16.-18. juni 2016. Vi har brug for frivillige til at være med til at planlægge, koordinere, stå for praktiske ting og netværke under Folkemødet. Måske er det noget for DIG?

 

SED skal afholde et debat-arrangement "Civiltinget", et mødetelt der placeres i Kampeløkke Havn, hvor foreninger og organisationer med få midler kan få 'taletid'. Teltet har plads til ca. 50 personer.

 

SED afholder i Civiltinget et arrangement under overskriften ”Socialøkonomi – model for bæredygtig udvikling?" i form af en paneldebat med 4-6 deltagere, herunder SED-formand Per Bach og relevante aktører fra feltet socialøkonomi/socialt iværksætteri/bæredygtig udvikling.

 

SED arrangerer desuden studie-besøg hos en socialøkonomisk virksomhed på Bornholm. Studieturen vil indeholde rundvisning og oplæg omkring virksomheden, samt en kort introduktion til SED's foreningsarbejde. Målet for studieturen er endnu ikke endeligt fastlagt, der arbejdes med flere muligheder.

 

Desuden vil SED deltage i andre relevante aktiviteter og arrangementer på Folkemødet, dels for at deltage i debatten og dels for at netværke med andre aktører.

 

Vi håber at kunne samle en frivillig-gruppe sociale entreprenører, som har lyst til at bidrage til at skabe debat og få SEDs budskaber ud.
Mht. overnatning har vi lejet et sommerhus i nærheden af Allinge, her kan vi tilbyde husly til 200 kr./pr. nat.
Skriv til Lya Moestrup, lym@tosti.dk, hvis du vil vide mere eller har lyst til at deltage.

 

Læs mere på vores hjemmeside om SED's deltagelse på Folkemødet i 2015:

 

Debatarrangement "Nu rykker det i Socialøkonomien": Klik her!

 

Studietur til Bornholms Mosteri: Klik her!

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981