Fitppl

 

07.09.2017

 

Fitppl er en socialøkonomiske virksomhed, der arbejder for at bekæmpe plasticforureningen i havene gennem produktion af bæredygtige produkter og og aktive oprydnigsinitiativer.

Fitppl

Kooperativet, der er certificeret B-corp, blev grundlagt af Patrick Schecht i 2015 ud fra motivationen at give travle mennesker sunde alternativer. Navnet er inspireret af ”Fit People”.

 

Missionen
Fitppl´s mission er, at samle folk med interesse i at lave produkter, som er gode for mennesker og miljø og formålet er, at gøre en indsats i bekæmpelse af plastik forureningen.

 

Produkterne
Det fremsynede produktprogram består af; plante baseret protein pulver og 2 i 1 superfood produkter, pakket i genbrugs kraft papir poser, der er produceret at træpiller. Herudover fremstiller virksomheden etisk sports beklædning.

 

Fitppl initiativ ”Get rid of Plastic” er et fællesskab, hvor man forener fysisk aktivitet med et højere formål i såkaldte ”Clean Up events”.
Eventsene starter f.eks. med fælles yoga efterfulgt af plastindsamling på svært affaldsforurene områder.

 

I følge prognoserne vil der i 2050 være mere plastik i havene end der er fisk og ca 80% af den plastik der ender i havene kommer fra landjorden. Når først plastikken er landet i havene, er det meget svært at indsamle den og rydde op, derfor arbejder Fitppl gennem indsamlingerne aktivt for at gøre noget inden det sker.

 

Læs mere på: https://fitppl.com og www.facebook.com/pg/fitppl

 

Fotos: from Fitppl´s s webpage

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981