Europe TomorrowEurope Tomorrow

 

Europe Tomorrow er en social innovations tour, hvor tre unge sociale entreprenører i løbet af et år vil rejse rundt i Europa for at identificere og teste de bedste sociale og miljømæssige innovationer.

 

Projektet ser på sociale innovationer, der opstår inden for tre områder: I det civile samfund, i erhvervslivet og i offentlige institutioner.

 

Formålet med touren er desuden at de bedste sociale innovationer kan bliver kopieret i andre sammenhænge og kan vokse.
De tre sociale entreprenører Malo, Florian og Boris besluttede sig i midten af 2014 for at et tre årrigt projekt, hvor første år er touren rundt i Europa. I anden del af projektet vil de tre involvere eksperter i at give perspektiver og forslag til, hvordan de indetificerede sociale inovationer kan videreudvikles og endelig skal det sidste år bruges til sammen med virksomheder, civilsamfund og offentlige institutioner at virkeliggøre sociale innovationer og løse så mange samfundsudfordringer som muligt.
Ideen er allerede forelagt og positivt modtaget af EU- Kommissionen, Det Økonomiske og Sociale Råd og Europaparlamentet. 

 

På touren skal der afholdes 15 arrangementer og events, der skal inddrage så mange unge mennesker som muligt samt være med til at påvirke beslutningstagere til at lave lovgivning, der kan være med til at fremme social innovation.

 

Læs mere om Europe Tomorrow: Klik her!
Man kan støtte projekt via en crowdfundingkampagne på KessKiss BankBank: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981