Design for Change 2015Design for Change 2015

 

D. 29. januar kl. 15-21 inviterer Entrepreneurship VIA University College og Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder alle interesserede til inspirationsarrangement og fælles idéudvikling i Filmbyen i Aarhus.

 

 

Målet er at (sam)skabe fremtidens sociale, kreative og bæredygtige forretningskoncepter, hvor konkurrencedygtighed går hånd i hånd med social ansvarlighed og udvikling af nye løsninger på samfundets problemer. Alle er velkomne.

 

Ved arrangementet præsenterer Ulrik Boe Keldsen fra Vækstcenter for Socialøkonomiske Virksomheder konkurrencen ”Social Iværksætterpris 2015” og fortæller om de nye forbedrede rammer for etablering af socialøkonomisk virksomhed, som trådte i kraft 1.1 2015”.

 

Man kan deltage i arrangementet og selv forsøge at løse nogle af de udfordringer, som vi står overfor som samfund. For at gøre det hele realistisk bruger arrangørerne virkelige eksempler fra Aarhus Kommune, som også bidrager til arrangementet, ligesom Design firmaet ”Creature” leverer selve spilplatformen, Den Sociale Kabale.

 

Hvis man skulle have en idé til en ny socialøkonomisk virksomhed, en løsning eller en idé kan man også møde de socialøkonomiske virksomheder SoulShine og Sager Der Samler, der har stor erfaring og brede netværk i både Danmark og resten af verden.

 

For yderligere på: https://entrepreneurshipvia.wordpress.com/

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981