Deltag i kampagnen A global call for sharingA global call for sharing

 

A global call for sharing er en kampagne, der opfordre enkeltpersoner og organisationer til at underskrive og dermed give stemme til et voksende krav om en mere fair fordeling af rigdom, magt og ressourcer i og mellem lande.

 

Rapporten Sharing as our common cause fra december 2014, viser er princippet om at dele allerede et vigtigt instrument i mange eksisterende initiativer for social retfærdighed, miljøforvaltning, ægte demokrati og global fred.

 

På dette grundlag ønsker non-profit organisationen Share The World's Resources (STWR), at deling af ressourcer skal fremmes som en mere udbredt fælles sag, der kan hjælpe forbinde civilsamfundsorganisationer og sociale bevægelser under en forenet kampagne og opfordring til forandring.
Derfor opfordres enkeltpersoner og organisationer til at underskrive ”A global call for sharing” erklæringen for at vise, at man anerkender princippet om at dele i forhold til det arbejde man laver, kampagne aktiviteter samt at man vil deltage i debatten og vil sprede budskabet til ens netværk ved enhver given lejlighed.
Ved at underskrive anerkender man vigtigheden af at styrke og øge deling af ressourcer og rigdom i vores ellers meget opdelte verden.

 

Læs mere og underskriv erklæringen: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981