Deleøkonomi i velfærdsstaten

 

Altinget afholder konferencen Deleøkonomi i velfærdsstaten - udfordringer og muligheder Mandag den 31. oktober 2016 på Designmuseum Danmark i København.

 

Deleøkonomi er blevet lovprist som værende en gevinst for miljøet, men har samtidig åbnet op for forretningskoncepterne Uber, Airbnb m.fl., som beskyldes for at rokke ved samfundets økonomiske strukturer.

 

På konferencen stilles skarpt på om deleøkonomien er en udfordring for velfærdsstaten og arbejdsmarkedet, som vi kender det, og hvordan kan vi regulere den nye type industri - uden at ødelægge dens vækstpotentiale?
Man kan på konferencen også blive klogere på, hvad deleøkonomien egentlig har af konsekvenser, hvorvidt den gavner eller forringer - og ikke mindst hvem. Samtidig vil der på konferencen blive diskuteret, hvordan vi som samfund sikrer, at deleøkonomien giver os flest mulige fordele og færrest ulemper.

 

På konferencen kan man opleve: Anders Hoffmann, vicedirektør i Erhvervsstyrelsen og ansvarlig for deleøkonomi Peter Thirup Bæk, principal Researcher ved den britiske tænketank Nesta Bent Greve, professor, Roskilde Universitet Bente Sorgenfrey, formand for FTF Claus Skytte, forfatter og debattør Matias Møl Dalsgaard, direktør og co-founder GoMore samt PhD i filosofi.
Herud over vil et panel med fire politikere med den skattemæssige problemstilling i fokus debattere, hvorvidt det danske arbejdsmarked kan og skal omfavne deleøkonomien eller ej. Debatpanelet består af: Hans Andersen (V), Joachim B. Olsen (LA), Sofie Carsten Nielsen (R) og Torsten Gejl (ALT).  

 

Konferencen afholdes mandag den 31. oktober kl. 10.00-16.30 på Designmuseum Danmark, Bredgade 68 i København

 

Læs mere: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981