Deaf Chef 2014

 

Den 8. november 2014 afholdes Deaf Chef 2014, Copenhagen Invitational – den første internationale kokkekonkurrence for døve kokke i København.

 

Den socialøkonomiske virksomhed Allehånde er gået sammen med Hotel- og Restaurantskolen for at skabe denne enestående begivenhed, som kombinerer socialt ansvar, bæredygtighed og døv gastronomi på internationalt plan.

 

Otte døve faglærte kokke fra hele verden deltager i en professionel kokkekonkurrence i København den 8. november 2014. Med et dommerpanel af fem professionelle kokke og gastronomer med, vil kokkene opleve rammer i international klasse i Hotel- og Restaurantskolens lokaler. Og kokkenes kreationer vil blive bedømt på både smag, præsentation og minimering af madspild, alt sammen under stor mediebevågenhed. Og når dagen er omme, vil vinderen blive fejret og være i centrum under præmieoverrækkelsen ved gallamiddag i flotte rammer.

 

Det handler om bæredygtighed, dansk gastronomi og socialt ansvar Dansk gastronomi er i rivende udvikling, og både som madnation, turistrejsemål og hovedstad har vi meget at være stolte af. Vi blander med lethhed skandinavisk identitet, tradition og innovation, alt imens vi holder skarpt fokus på sundhed, bæredygtighed og livskvalitet. Vi er også et forgangsland, når det kommer til sociale løsninger og positive eksempler på, at menneskelig rummelighed og økonomisk ansvarlighed ikke behøver at være hinandens modsætninger. Det vil vi gerne vise verden.

 

Derfor handler Deaf Chef 2014 om mere end at give otte døve kokkefinalister en oplevelse for livet og en konkurrenceplatform hvor de kan prøve kræfter på internationalt plan. Vi vil nemlig også give Danmark og København et udstillingsvindue, som gavner dansk erhverv, turisme, kultur og gastronomi. Et af eventens målsætninger er således, at skabe medieomtale og opmærksomhed i det offentlige rum – både for at give konkurrencen et internationalt anstrøg, men lige så vel for at eksponere vores sponsorer, samarbejdspartnere og det samlede værdigrundlag.

 

Læs mere på: www.deafchef.org

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981