CSE Startup Friday og Mustard SeedMustard Seed

 

Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) er gået sammen med Mustard Seed for at være vært for en Fast Pitching Competition d. 22. maj 2015.

 

I den forbindelse har CSE søgt sociale iværksættere, som er i start-up eller tidlig-vækst fase og som kan arbejder for at skabe varige sociale eller miljømæssige resultater.
Deadline for tilmelding og indsendelse forslag er d. 14. maj og finalister annonceres herefter på Mustard Seeds hjemmeside -www.mustardseedimpact.com/events.

 

Mustard Seed skaber muligheder for at de klogeste og bedste talenter får mulighed for at skabe morgendagens bæredygtige virksomheder, som kan skabe positiv samfundsmæssig effekt. Initiativet er medfinansieret af Alex Pitt og Henry Wigan fra 2013, og adresserer den stigende interesse for iværksætteri og socialt ansvarlige virksomheder blandt universitetsstuderende. Ved at investere i virksomheder med et klart defineret socialt eller miljømæssigt sigte, er Mustard Seed med til at bygge bro over det gap, der er, i forhold til at skaffe finansiering til opstartsvirksomheder.

 

Pitching Konkurrencen er åben for virksomheder i start-up eller den tidlig vækstfase, og som har en overbevisende en overbevisende social og/eller miljømæssige mission. Der skal også være tale om en virksomhed der har identificere et klart mål og marked, og som kan forklare, hvordan de planlægger at skalere deres forretning og måle den sociale effekt.
Interesserede har forberedt en to-minutters Pitch-video og sendt deres ansøgning via Mustard Seeds hjemmeside.

 

Mustard Seed kigger især på de iboende motivationer, og hvorfor man vælger at starte virksomhed?
Udfra den endelige event d. 22. maj vælger Mustard Seeds investerings kommité 5 finalister. Publikum kan også stemme live på sit favorit hold. Mustard Seed investerer typisk mellem 100.000 og 800.000 dollars og giver desuden en betydelig støtte i forhold til at hjælpe med at skalere virksomheden gennem sit globale investor netværk og deres netværk af deres ekspertise og kontakter.
Selve pitchdagen inkluderer keynote talere, selve Pitch Konkurrencen med spørgsmål og svar fra fra investorer, publikums afstemning en efterfølgende network-reception. Results af publikum afstemningen vil blive offentliggjort ved slutningen af eventen d. 22. maj.

 

Der går omhyggelige overvejelser forud for investorenes investeringer typisk 2 måneder til et år, og de teams der vinder skal forvente et intensivt follow up forløb forrud for enhver investering.
Mustard Seed investerer typisk i 1-2 virksomheder pr. Event.

 

Læs mere om CSE Startup Friday og Mustard Seed her 

 

Læs mere om Mustard Seed på: www.mustardseedimpact.com


Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981