Crowdsourcing Week Europe 2014rowdsourcing Week Europe 2014

 

Crowdsourcing Week Europe finder sted i København d. 14.-16. Oktober 2014.

 

Ved konferencen præsenterer 30 globale eksperter masser af best practices eksempler på crowdsourcing, crowdfunding og open innovation.

 

I en stadig mere forbundet verden er det i fremtiden vigtigt, at man deltager og har evne til at samarbejde. Crowdsourcing, crowdfunding, co-creation, collaboration, og open innovation er nye måder at gøre tingene på, som udfordre forretningsmodeller og den måde organisationer arbejder på helt igennem. Men samtidig er det også en stor chance for at gentænke og genopfinde konventionelle processer.

 

Stifteren af Crowdsourcing Week ,Epi Ludvik Nekaj, har sagt: ”Virksomheder og iværksættere kan nu interagere med deres interessenter på et helt nyt niveau, gennem mere end bare sociale medie interaktioner, de kan nu arbejde smmen og skabe værdi for alle. Crowdsourcing er der hvor sociale medier bliver til social produktivitet.”

 

Hvad er Crowdsourcing?
Crowdsourcing er en praksis, hvor man får mange individer til at arbejde sammen mod et fælles mål. En praksis som anvender samarbejde til problemløsnig, finansiering, innovation og effektivitet. Den anvender nye teknologier, sociale medier og ewb 2.0.

 

Læs mere om Crowdsourcing Week Europe: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981