COconference om social innovation

 

22.08.2018

 

På COconference kan man hjælpe 9 kendte udfordringsgivere med at finde innovative løsninger på reelle udfordringer i regi af FN´s Verdensmål. Konferencen afholdes d. 20. september 2018 i Roskilde.

 

Der er tale om udfordringer som udfordringsgivere ikke kan løse alene, og den løsning som viser sig at få størst indflydelse på en udfordring, kan vinde kr. 20.000. Det er gratis at deltage i arrangementet.

 

Til COCONF18 efterspørger ARGO, Boligselskabet Sjælland, De forenede Dampvaskerier, DSV Transport, Fors A/S, IST og Roskilde kommune, Roskilde Festival og Rockwool nye bæredygtige løsninger på komplekse udfordringer og tilbyder dig at samarbejde om test og implementering af de bedste løsningsforslag.

 

På konferencen er der mulighed for at indgå i direkte dialog med udfordringsgiverne. Samtidigt får man mulighed for at etablere nye partnerskaber og interagere med studerende og relevante fagmiljøer, som kan bidrage til at udvikle løsningsforslag inden for bæredygtighed, klimarenovering og byggeri.

 

Læs mere og tilmeld dig på: corolab.dk/coconference/#challenges

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981