Chora Connection skifter navn til CHORA 2030 og får ny stærk bestyrelse

 

17.01.2018

 

Chora Connection Fonden, som har til formål at fremme bæredygtighed i Danmark, har fået ny bestyrelse. Fonden har samtidig skiftet navn til CHORA 2030 for at understrege fokus på Verdensmålene.

 

CHORA 2030's nye bestyrelse består af 6 fremtrædende profiler med viden og faglighed relateret til bæredygtig samfundsudvikling:
Kirsten Brosbøl (fhv. Miljøminister, MF), bestyrelsesformand, nyt medlem
Steen Hildebrandt (Professor Emeritus og forfatter), næstformand
Bo Rasmussen (Kommunaldirektør, Gladsaxe Kommune), nyt medlem
Flemming Rafn Thomsen (Medstifter af arkitektkontoret Tredje Natur), nyt medlem
Birgitte Escherich (Kostkompagniet)
Karen Blincoe (tidl. Direktør Chora Connection)

 

CHORA 2030 vil fortsat have fokus på partnerskaber og de grundlæggende værdier og principper i Verdensmålene, og den nye bestyrelse vil i de kommende måneder fastlægge en strategi for CHORA 2030’s konkrete arbejde med særligt fokus på systemforandring.

 

Kirsten Brosbøl er glad for den nye post som bestyrelsesformand for CHORA 2030, og selv om vi i Danmark ifølge hende er godt i vej med verdensmålene - er vi langt fra i mål. Hun nævner at det særligt er i forhold til forbrugsmønstrene at vi som danskere langtfra er bæredygtige og langtidssikrede, så det er et af de områder, hvor CHORA 2030 gerne vil bidrage til, at vi gør mere herhjemme.

 

Ud over den nye bestyrelse har CHORA 2030 fået ny direktør, Helene Bjerre-Nielsen. Helene har mange års alsidig erfaring med arbejde inden for bæredygtighed fra både private og offentlige organisationer. Hun har solid erfaring med forandringsprocesser, og er samtidig resultatorienteret med særligt øje for nye typer partnerskaber.

 

Læs mere her 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981