Beyond The Finish Line

 

Beyond The Finish Line er et års program, der skal mobilisere unge mellem 16-30 år i Glasgow, som skal genrejse deres lokalområde ved at starte socialøkonomiske virksomheder.

 

Tanken er bl.a. at de unge sociale iværksættere skal benytte nogen af byens mange ledige og tomme forretningslokaler eller eksisterende forretningslokaler uden for normal åbningstid for at skabe liv og revitalisere byområder.

 

Beyond The Finish Line programmet havde launch weekend d. 22.-23. februar 2014, hvor der efter en workshop med unge sociale iværksættere blev udvalgt de 15 bedste ideer, som nu skal udvikles til socialøkonomiske virksomheder.  
De sociale iværksættere bag de 15 bedste ideer gennemgår et intensivt støtteprogram, hvor de får gratis kontorplads i Glasgow City centre, op til 2014 pund i økonomisk støtte og en til en support fra med en ekspert i forretningsudvikling.
Det er håbet at ideerne kan udvikles til socialøkonomiske virksomheder med nye produkter, services, miljøer eller noget helt andet, der kan have en positiv social effekt langt ud over 2014.
Organisationerne bag programmet Firstport og Icecream architecture har begge lang erfaring med at arbejde med unge iværksættere.

 

Beyond the Finish Line er finansieret af Big Lottery og har Glasgow 2014 Commonwealth Games Legacy status.

 

Læs mere om programmet: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981