Bæredygtige 3R kontor laver julekalender: Vind inventar til din virksomhed

 

17.11.2017

 

3R kontor i Aarhus laver i år en møbeljulekalender, hvor 24 skoler, foreninger eller velgørende organisationer, får doneret de møbler de mangler - helt gratis.

 

3R Kontor er en virksomhed der siden 2015 har specialiseret sig i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på cirkulær økonomiske tankegange, hvilket betyder, at de behandler alt som en ressource. Det forgrener sig ud i virksomheden som miljørigtigt køb og salg af brugte møbler, donation og sociale ansættelser.

 

I december måned vil de derfor donere møbler til 24 heldige foreninger, organisationer og skoler som trænger til nye møbler.
På nedenstående link kan du afkrydse i en ønskeliste hvilke møbler din virksomhed har brug for: https://www.3xr.dk/shop/external/images/donation/oenskeliste.html

 

Når listen er indsendt, er din virksomhed med i udtrækningen om at få jeres julemøbelønsker opfyldt.

 

Mangler du ikke selv møbler, men kender du en skole, forening eller velgørende organisation, som gør? Så del denne artikel med dem og gør dem opmærksom om konkurrencen.
Alle der melder sig til bliver en del af 3R møblers donationsnetværk, som året rundt tilbyder møbeldonationer! Så vinder du ikke møbler i denne julekalender, er der chancer for at få møbler alligevel senere på året.

 

Kilde: 3R 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981