Anden runde af Det Sociale Vækstprogram

 

Det Sociale Vækstprogram er et tilbud og forløb for socialøkonomiske virksomhed på seks måneder, hvor virksomheden tilknyttes en erfaren og engageret forretningsudvikler, deltager i camps og workshops og får matchmaking med kommuner, virksomheder og organisationer.

 

Det Sociale Vækstprogram gennemføres for minimum 12 socialøkonomiske virksomheder over to omgange, og første runde for 6-8 deltagervirksomheder har allerede været afholdt i perioden maj og stopper i oktober 2013. Anden runde for 6-8 deltagervirksomheder falder fra november 2013 til maj 2014.

 

Det er helt gratis at deltage i forløbet, og deltagerne får betalt transport, ophold og forplejning til de fælles aktiviteter. Der afholdes offentlige informationsmøder om programmet i Aalborg, Odense, Aarhus og København fra 9. september og ansøgningsskema lægges ud på programmets hjemmeside i løbet af kort tid.

 

Efter ansøgningsrunden udvælges de deltagervirksomheder, som har det bedste potentiale for at hjælpe flere udsatte ledige til forløb og beskæftigelse ved at udvikle deres forretning – og som vil have størst mulig gavn af at deltage i programmet. Samtidig er processen tilrettelagt, så den – forhåbentlig – fører til brugbare overvejelser og sparring for de interesserede socialøkonomiske virksomheder.

 

Læs mere om Det Sociale Vækstprogram: Klik her! 

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)| Tlf. 40 11 86 40 | Email: mail@socialeentreprenorer.dk | CVR-nr. 34147981